miércoles, 23 de enero de 2013

ABYSS - North America's Highest Bouldering





ABISME, l'última pel · lícula viral de fort que les Eleven, donarà una visió general íntim en el desenvolupament de l'escalada en roca. Exploració del secret, el terreny escalada alpina molt per sobre de Front Range de Colorado ha creat un intens debat sobre la filosofia, el secret i l'ètica del desenvolupament. Culminant en FA Ben Spannuth d'un 5.14s més altes del món d'elevació, ABISME obre les comportes d'un apassionat debat dins de la comunitat d'escaladors.

L'escàndol es desenvolupa en aquesta peça de 48 minuts, amb aquests talents que pugen com Paige Claassen, Hong Matty, Chris Schulte, Mayan Smith-Gobat, Wetmore Dave i Matt Wilder i narrat per Jon Glassberg. Comentari addicional de les ments perspicaços de Peter Beal, Feissner Herman, Joe Kinder, Robinson Brady, Scott Ben, Chris Sharma, Sherman Joan, i Shelk Clark.

Més fort que les onze és una companyia de Boulder que s'especialitza en la producció dels mitjans de comunicació a l'aire lliure per promoure l'esport de l'escalada en roca mitjançant la creació d'entreteniment captivador acció.

No hay comentarios: