viernes, 30 de noviembre de 2012

1/3 EL VIAJE SECRETO DE LEONARDO DA VINCI Subtitulado






José Luis Espejo. Contacte: historiaoculta@gmail.com. Pàgina web: www.gestae.com. Jo sóc l'autor de l'audiovisual L'ATLÀNTIDA, EL QUE LA CIÈNCIA oculta, i EL Llenguatge dels símbols. He escrit els llibres VIATGE SECRET DE LEONARDO DA VINCI EL (Base editorial), EL SECRET Coneixement (Ediciones B) i els fills del EDEN (Ediciones B).
La Mona Lisa s'amaga un gran secret. Hi ha dues coses alhora: una idea i un lloc. Aquest audiovisual explica que Leonardo era un heretge, un descendent dels càtars van escapar del Pirineu català, dos segles i mig abans del seu naixement. Ell hauria rebut el seu nom del Sopar (la victòria real) al Rosselló (Catalunya Nord). Leonardo va tornar a la seva pàtria ancestral entre els anys 1481 i 1483, i probablement, també han visitat principis del segle XVI. Des del meu punt de vista, a Montserrat hi hauria pintat almenys dos treballs (un d'ells seria el seu Sant Jeroni), i hauria fet anotacions per algunes altres fotos (La Verge de les Roques i la Mona Lisa). Aquest període de la seva vida, els seus "anys perduts" ha estat ignorat per la historiografia oficial. No obstant això, va marcar un punt d'inflexió en la seva carrera professional, com en la seva trajectòria vides. Un detall important: Durant aquests "anys perduts" de Leonardo, Giulio della Rovere, futur papa Juli II (que va encarregar a Miguel Àngel va decorar la Capella Sixtina), va ser abat de Montserrat.

Autor: José Luis Espejo. Contacto: historiaoculta@gmail.com. Página web: www.gestae.com. Detrás de La Gioconda se esconde un gran secreto. Éste es al mismo tiempo una idea y un lugar. En el presente audiovisual se explica que Leonardo era un hereje, descendiente de cátaros huidos del Pirineo catalán dos siglos y medio antes de su nacimiento. De Vinciano (actual Vinçà), en el Rosellón (norte de Cataluña) recibiría su apellido. Leonardo volvió a la patria de sus antepasados entre los años 1481 y 1483, y seguramente también en los primeros años del siglo XVI. Desde mi punto de vista, en Montserrat pintaría al menos dos obras (una de ellas sería su San Jerónimo), y habría tomado notas para algunas pinturas más (La Virgen de las Rocas y La Gioconda). Este período de su vida, sus "años perdidos", ha sido ignorado por la historiografía oficial. Sin embargo, marcaron un antes y un después en su carrera profesional, así como en su trayectoria vital. Un detalle importante: en esos "años perdidos" de Leonardo, Giulio della Rovere, el futuro Papa Julio II (el que encargó a Miguel Angel la decoración de la Capilla Sixtina), era abad de Montserrat.

No hay comentarios: