miércoles, 29 de mayo de 2013

'The Long Hope' - Trailer with Dave MacLeod







La nostra última pel · lícula: 'The Long Hope'

El cap de Sant Joan a l'illa d'Avui és un 1150 penya-segat salvatge i remota mar peu. Va ser escalat per primera vegada en 1970 per l'escalador i poeta Ed Drummond juntament amb Oliver Hill. Van prendre 7 dies per escalar el penya-segat, dormint a les cornises i en hamaques en el camí. Ara, 40 anys més tard, un dels millors escaladors del món, Dave MacLeod, es disposa a escalar el penya-segat en un sol dia, acabant amb un nou to final desesperadament dura la testera.

Històrica nova pujada d'Macleod, El Longhope ruta directa (E11), és capturada de prop amb les últimes càmeres d'alta definició i contrast amb els reptes de la primera ascensió de Drummond a través d'entrevistes i material d'arxiu. La pel · lícula segueix a Drummond, ara en els seus setanta anys i que pateix de la malaltia de Parkinson, ja que fa un pelegrinatge de nou al capdavant de Sant Joan de mirar la ruta per última vegada.

sábado, 25 de mayo de 2013

Iker and Eneko Pou - Hardest of the Alps #2





Depois do encontro com a lenda Manolo Zanollo, Iker e Eneko repetiram a primeira rota feita por Manolo em 2006: "Solo per veccho guerrieri" an 8c / 150m climb. Aqui estão alguns pontos chaves destacados para esta escalada.

Perfection Valley Expedition: Climbing in The Arctic - Movie Trailer






In August 2012, The North Face® announced that the team of climbers led by Austrian Hansjörg Auer and Spanish Iker & Eneko Pou fulfilled their dream: To write a new page in the history of climbing by discovering new walls and routes of incomparable beauty in 'Perfection Valley', one of the most inhospitable places on Earth until now only visited by scientists. They became the pioneer explorers and opened four new free climbing routes. One of them, 'The Door' graded 8b by the expedition members has officially become the most difficult climb of the Arctic.

Tuzgle - Full Movie







Obtenir la banda sonora a: http://www.barakaflims.com/en/shop

Al novembre de 2008, l'escalador suís Nina Caprez i nou cavallers francesos viatgen a explorar un lloc nou i escalada a l'Argentina. Imbricat a 4.200 metres d'altitud sota el volcà Tuzgle, aquest altiplà està ple d'un país de les meravelles inexplorades de roques i penyals. Mentre els dies passen volant, el grup s'adona que el veritable valor dels seus descobriments és molt més enllà de les seves expectatives.

Fotografia per Julien Nadiras
Editing by Vladimir Cellier i Julien Nadiras
Música original per Vladimir Cellier

Full Length Climbing Movie: Diary of a Sendaholic





A gratis per poder veure la pel · lícula en relleu alguns dels membres de l'equip d'escalada Sendaholic, amb seu a Phoenix, AZ.
Aquesta és una característica de llarg de 32 minuts que mostra algunes de les zones de búlder més bells i únics en tot l'estat d'Arizona, mentre que després de quatre membres de l'equip Sendaholic i la seva progressió a través de l'esport / estil de vida de l'escalada en roca, amb testimonis de primera mà de com que ha canviat les seves vides per sempre ... fins al punt que alguns d'ells han decidit vendre les seves pertinences i abandonar els seus treballs perquè puguin establir en l'aventura conegut en la comunitat d'escaladors com "dirtbagging '